Ons team

Community Resolve Nederland is onderdeel van een internationale organisatie op het gebied van conflicthantering. Deze, in Bristol (UK) gevestigde organisatie heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het werken van conflict. Met zowel lokale overheden, scholen als ook nationale en internationale organisaties zijn zij een autoriteit op het gebied van het overbruggen van verschillen. Dit doet Community Resolve met een enorme toewijding door het overbruggen van theorie en praktijk en gelooft dat voorzieningen om te leren over het (eigen) conflict essentieel zijn voor harmonieuze sociale, professionele en persoonlijke relaties.

In Nederland werken we met een viertal gekwalificeerde trainers. Zie onderstaand een korte introductie.

 

Nina Blussé

Als sociaal psycholoog-trainer zet ik individuen en groepen in beweging door hen inzichten op te laten doen, oefeningen te laten ervaren, en verbinding te realiseren. Ik doe dat in diverse settings, waarbij ik deelnemers motiveer en begeleid om die inzichten direct toe te passen in de eigen (werk)situatie. Deelnemers waarderen me door mijn energie en enthousiasme, directe aanpak en analytisch vermogen. Ik houd van no-nonsense, van praten naar doen, en weet de kracht van de groep te benutten.

As a social psychologist I like to boost movement in individuals and groups by triggering (self-) insight, by helping them experience the effects of their behaviour and by creating connection. I work in a range of settings, coaching trainees to transfer their freshly gained insight to their own working lives. Trainees appreciate my positive energy, direct approach and analytical skills. I like no-nonsense work, with a focus on doing rather than talking … and I know how to put the power of a group into effect.

 

Gertjan van Oldenborgh

Als econoom en vele cursussen en post academische opleidingen in de ontwikkeling van mensen sta ik open voor wat het leven me brengt, ook voor datgene waarom ik niet heb gevraagd. Dat is wat ik in de loop der jaren ontdekt heb als waardevolle manier van zijn voor mezelf. Er is wat er is. Het transformeren van conflicten naar mogelijkheden heeft hierin mijn passie.

As an economist with extensive additional training in human development, I am very open to what life brings. I always value the unexpected, the things I did not ask for, which is a way of being that I have found very valuable. I am passionate about the idea and practice of transforming conflict into a realm of possibility.